Monday, July 27, 2009

::. Hanger Tudung & Shawl

Salam & Hi All

Mungkin uols menghadapi masalah seperti ni.....X tau mana nak letak shawls/tudung kt tempat yg proper, atau mungkin dah byk sgt tempat yg uols letak sampaikan bila time nak pakai tu susah plak nak cari...or mungkin jugak tempat x cukup besar nak simpan koleksi2 tu.....atau mungkin jugak dah bosan dgn tempat yg uols simpan skang ni....hehe.....

bg diri sy sendiri, sy DAH X DER ENUF SPACE nak letak sume koleksi2 sy tu...kesudahannye sy letak kt 2 3 tmpt....last2 bila nak pakai melilau mencari....hehe....yg bertambah tensen bila pepagi tu ala2 lambat bangun then meracau ler mencari tudung/shawl yg nak dipakai......mula la time tu main tarik jek mana yg nampak dulu....lepas tu jadik serabut sume tempat..hahaha

* ni adalah salah 1 tmpt fav sy...hehe..bcoz i LUV tudung/shawl very muchhhh *

* packaging yg smart...camner la rupenye ek??? jom kte tgk jom ;) *
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*amacam, OK x??? kene x dgn selera uols....i LIKEEEEEEEE it to d max...
very d practical OK...*


*taraaaaaaaaaaaaaaaa*

10 sebab kenapa uols perlu ada hanger ini :
1) sangat menjimatkan ruang
2) senang nak digunakan..juz masukkan tudung/shawl dalam lubang tu
3) boleh memuatkan sebanyak 28 helai tudung / shawl
4) senang nak tengok koleksi shawl/tudung uols
5) senang nak capai esp time kelam kabut...(pepagi nak g keje)
6) nampak smart/modern gitu
7) sangat practical utk tudung jenis awning....menyelamatkan awning uols daripada terkepot/renyuk/rosak
8) bukan sahaja boleh digunakan untuk tudung/shawl sahaja tapi jugak tali pinggang, tie n ape2 jek la yg muat....hehe
9) mudah dibawa ke mana2....esp yang selalu outstation coz boleh lipat2 cam gambar kat atas tu
10) harga die pun sgt2 WORTH it...........

Jadi tunggu ape lagi??? x kan la tengok jek kot...hehe....Jom Rembat Kasik Habissssss!!!!!

Opsssss....terlupe plak nk letak harga die....

RM30 per pc

* postage .. RM6 (semenanjung) *

* postage .. RM9 (sabah/sarawak) *


1) sold to feyza, kepong
2) sold to zarina, pj
3) sold to zarina, pj
4) sold to ieda, seremban
5) sold to hidayah, jempol
6) sold to sharida, seremban
7) sold to sharida, seremban
8) sold to farah, sepang
9) sold to jofina, KJ
10) sold to nurul, keramat
11) sold to zura, kl
12) sold to atiqah, KK
13) sold to mira, bayan lepas
14) sold to salihah, kuantan
15) sold to hidayah, jempol
16) sold to majidah, UDIM
17) sold to khairulbariyah, seri kembangan
18) sold to hasnawati, tawau
19) sold to nadia, jb
20) sold to julie, UPM
21) sold to nadia, jb
22) sold to nurul, kajang
23) sold to kak ani, penang
24) sold to asnizah, membakut
25) sold to ayu, kuala lipis
26) sold to halimah, bintulu
27) sold to maziyah, mukah
28) sold to maziyah, mukah
29) sold to atiah, jb
30) sold to ira, seri kembangan
31) sold to atikah, KK
32) sold to atikah, KK
33) sold to sri rahna, kuantan
34) sold
35) sold
36) sold to barwina, jb
37) sold to seri rahna, kuantan
38) sold to aisyah, brunei
39) sold to aisyah, brunei
40) sold to nora, belaga
41) sold to nora, belaga
42) sold to aisyah, brunei
43) sold to aisyah, brunei
44) sold
45) sold to farah, cameron highlands
46) sold to farah, cameron highlands
47) sold to nadia, cyberjaya
48) 8pcs available


2 comments:

Hannah said...

Sgt worth it! aku dah utilize bende nih. Smlm bli tudung kat ko, tros sangkut2..hahahah..mmg mcm kat kedai dah! Cayalah Fiza!

CikSeri25's Corner said...

@hannah : mmg WORTH IT pakai shawl hanger ni...sume benda la leh sangkut...huhu...aku sgt2 suke...!!!