Tuesday, November 10, 2009

::. Rantai Kiut Miut

Salam & Hi All

Kembali update dgn new aksesori from Jakarta..Alhamdulillah, liburan/holiday ke Jakarta-Bandung berjalan dengan lancar n jayanye..Seyessss, very d happening shopping kt sana esp Bandung (pasar baru)..for those yg pernah g sure nak g lagi kan??? same goes to me here....seyessss!!! sgt2 teruja nak g lagi kat sana....rsnyer g selalu pn x per...byk giler benda yg murah2 n sgt2 best utk buat biz...

Cam sy citer sebelum ni, sy g sana utk liburan...sambil2 tu duk usha line ape brg yg boleh dibuat biz...ish, sumenye boleh la...hahaha...tinggal sediakan duit jek (lg byk lg best!!!)...utk kali ni sy x shopping utk biz tp utk diri sendiri & family.. tu pn dah byk berhabis (kalo dah nama pompuan kan...hehe) Ish, ni duk asyik citer pasal Jakarta-Bandung je plak...hehe

Back to my story, ni nak citer pasal aksesori best...imported from jakarta i guess (yerker?)..so far sy x pernah lagi jumpe kat KL (mayb ade jual tp sy x jumpe lagi kot)...jadi masa jalan2 kat jakarta (one of the popular shopping mall there) sy terjumpe dis kiut miut aksesori...at 1st nak beli utk pakai diri sendiri tp bila pk semula, erm, menarik jugak kalo try jual....1st time woooo cikseri25-tudungonline jual aksesori..(i mean rantai)

X per la, kte tgk dulu camner response from adik2/kakak2 tersyg dgn aksesori special ni ...sy sgt2 suke coz pernah ternampak sorang awek ni pakai...cun gilossssss!!! huhuhu...

*nota kaki : duk tgh pk nak rembat yg mana satu ek......ermmmmmmmm ;)



hurry darlssss, stock sume ade kt sini jek....

ONLY @ RM10 per pc !!




RB01-RM10-biru terang
1) available



RB02-RM10-silver gelap
1) sold to ain, gemas
SOLD OUT!!


RB03-RM10-pink terang
1) available



RB04-RM10-hitam itu menawan
1) available



RL01-RM10-coklat terang
1) sold to azreen, temerloh
SOLD OUT!!



RL02-RM10-purple terang
1) sold to diela, putrajaya
SOLD OUT!!



RL03-RM10-hitam itu menawan
1) sold to aida, segamat
SOLD OUT!!


RL04-RM10-pink terang
1) taken by ME
SOLD OUT!!


4 comments:

Anonymous said...

nak oder cne ea?
nak beli yg RL01..

mIss lAdy said...

dear...

can order thru email to cikseri25@yahoo.com ..thanks

Hazwani said...

kak seri..kat mana kat Jakarta dapat necklace tu? wani tak pernah jumpa pun sepanjang duk Jakarta...hehehe..nk restock ke, blh wani join venture jd pembekal..hehe..

CikSeri25's Corner said...

@kazwani :
ish awk ni..camner duk Jakarta x pernah jumpe?? hahah...buat lawakss ek :P

akak nak buat re-stock...ok jugak kalo awk nak jadi pembekal..nak ckp kt awk sendiri akak segan...hehe...ni awk dah bkk mulut, akak ON jek..

pastu kan ade 1 necklace tu comey jugak..akak ade amik gambor die..tp arga die mahal sikit, x tau la leh jual berapa kat sini...tp rsnye x der org jual lagi...